Evenemanget har varit

Förbjuden kärlek

Nattklubb

Förbjuden kärlek

Förbjuden kärlek Tryckarklubben på Högkvarteret

Tryckarklubben på Högkvarteret

Tryckarklubben
Tema: Förbjuden kärlek
eller
Fritzel säger: Välkommen ner i källaren

Lördag den 6 november Kl.18-01

Aftonen genomförs med stöd av ABF Fritzel lockar, bönar och ber. Kom ner i källaren vet jag. Här händer det grejer. Kvällen inleds med föreställningen Kusiner som visas inne i scenrummet. Bakom skivspelarna hela denna förbjudna afton står vår tillfångatagna husdj Siri Hjorton Wagner, proffs på tryckarna du inte vågar stå för att du lyssnar på och hitsen du kan mer än utantill.

Kl.19.00 KUSINER Av och med Louise Löwenberg och Eva Johansson. Vi drar isär sammetsdraperierna för unikt visning av föreställningen för Högkvarterets kärlekskranka besökare. Kusiner ingick i Riksteaterns NY TEXT-antologi 2008 och Dramalabbets festival för ny dramatik 2010. I Kusiner utforskas den förbjudna kärleken, de förbjudna handlingarna och de förbjudna känslorna två kusiner emellan.

Deras skickliga gestaltningar kommer att ge dig rysningar och stämningen i rummet är ångande het samtidigt som den tyngs ner av kusinlig ångest. Fritzlade till scenen ikväll är inga mindre än Meshuggahbabes som tycker att "dirty" är det finaste adjektiv vi har i svenska språket. Många av de låtar som dominerar radio, tv, Youtube och Spotify-spellistor har det vackra temat sex, MEN detta har av någon obegriplig anledning gömts bakom en kaxig och dansvänlig fasad. Och man får i princip alltid intrycket att det bara handlar om pojke-möter-flicka. Meshuggahbabes ger er låtarna som de borde ha låtit från början. Mysigt och dirty. Ni såg dom senast i somras på Queertopiafestivalen i Norberg och i höst skådas de på blanda annat Uppsala Pride.

Som sig bör avslutas kvällen med att Siri flyttar upp till scenen med en tändare i handen och vi dansar lidelsefullt, mimar och står i tills timmen blir sen. Välkomna till en förbjuden afton i Fritzels anda. Där allt omöjligt blir möjligt för en natt.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Förbjuden kärlek

Högkvarteret CCC

Pris

50 kr

Mobiltelefon

0708-545175

Websida

http://www.hogkvarteret.se/hogkvarteret.html

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Närkesgatan 8

Spara intressen för Förbjuden kärlek
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Förbjuden kärlek

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Förbjuden kärlek

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Chicago
Swing på Hornsgatan
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Jag söker
Laddar guider...