Evenemanget har varit

Gubb och Tantafton

Nattklubb

Gubb och Tantafton

Gubb och Tantafton Högkvarteret

Högkvarteret

Tantsnusket tar över gubbkvällen
Kl. 18 - 00
18 år // 20 kr
Klädkod: Snusktant/gubbe i fri tolkning
Med stöd av ABF Stockholm

Gubben har fått många kvällar på Högkvarteret. Denna kväll får gubben sitta i baksätet. Med, men lite i skymundan. För denna afton är för tanten. En afton att hitta vår inre lite småsura men egentligen förfärligt godhjärtade och något ensamma tant. En afton att möta andra tanter och tillsammans återupptäcka och reclaima tantsnusket.

Tantsnusket har sedan Högkvarterets begynnelse täckt bardisken, och lindat in menyerna. Denna kväll lyfter vi fram och upp snusket. Tantsnusket som symbol. Tantsnusket som praktik. Tantsnusket som litteratur. Tantsnusket i alla dess skiftningar och figurer. Vi kommer belysa det lite hemliga och småskamliga snusket vi alla ägnar oss åt i någon form. Som nattmackan med alldeles för mycket av det goda på som vi inte vill att någon ska ertappa oss med. Och om vi blir påkomna vill vi att tystnaden ska råda. Vi ska dra fram sexsnusket i ljuset. Det härligt kittlande och förbjudna snusket som frodas lyckligt hos tanten. Vi ska hylla tanten och snusket hela aftonen lång.

Kl.18.00 Eftersom snusktanten alltid gör lite fel, kommer hon också lite för tidigt för sitt eget bästa. Denna afton hyllas hon för alla sina brister, och belönas som tidig besökare med myspriser i baren på vin, sherry och mat tills kl 20.

Kl.20.00 DJ En riktig tant
DJ En riktig tant, a.k.a. Natalie Edman, är en tant som gillar snusk, som dessutom har en fallenhet för snusktantig musik, av, med och för tanter. Kan det bli bättre? Nej. Tillsammans med husgubben Ebba bjuder de på ljuva toner av tanter och gubbar, hela kvällen lång.

Kl.20.30 När det visade sig att det var hög tid för tanten att stoltsera med sitt snusk ställde vi oss frågan - vilka tanter ska leda vägen i detta magiska utforskande? Stigen ledde oss till Arena Baubo, den polyfona arenan för scenkonst som under hösten intagit den stockholmska scenkonstsfären med sin uppsättning om populärlitterär kåthet. 20.30 bjuder de på ett utdrag ur sin föreställning ”Tantsnusk”, och ett massornament där vi alla får läsa det snuskigaste av tantsnusket - Harlequin. Dessutom, för dig som missar utdraget eller för dig som vill ha mer, ännu mer, hittar du Arena Baubo suktandes på guldsoffan i hörnet mest hela kvällen, läsandes ur Harlequinfavoriter. Slå dig ner, låt dig vaggas in i takt till kön och hjärta, sitt nära, sitt så lyssna så länge du vill. Arena Baubo längtar efter dig…

Dessutom:

- dresscode snusk-tant/gubbe i fri tolkning.

- Tantkakor och sherry och framåt elva snåret ett snuskigt härligt glas bubbel - eller en hel flaska för tanten kommer vid det laget ha släppt på pretentionerna och släppt lös sitt snusk.

- Eftersom gubben fortfarande är välkommen, ja liksom ett obligatorium nästan, serveras det som vanligt även gubbröra på knäcke och rökig whiskey. Och gubbarnas försiktiga och lite staplande pardans eller egen dans i ett hörn uppmuntras, likaså något förvirrade men djupa samtal över Högkvarterets guldlackade bord.

Alla tanter och gubbar välkomnas i källaren - unga, gamla, någonstans däremellan, kvinnor, män, något däremellan eller helt annat, brittiska tanter, små gubbar, långa tanter - alla tanter och gubbar!

Taggad som
DJ:s , Bar
Lägg till en tagg
Arrangör av Gubb och Tantafton

Högkvarteret CCC

Pris

20 kr

Mobiltelefon

0708-545175

Websida

http://www.hogkvarteret.se/hogkvarteret.html

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Närkesgatan 8

Spara intressen för Gubb och Tantafton
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Gubb och Tantafton

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Gubb och Tantafton

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Ace
Två våningar indiefest
Nattklubb Soul
Fasching
Nattklubb Spy Bar
Elektroniskt och rock på Stureplan
Bar / Nattklubb Bar 54
Bar och Nattklubb på Medborgarplatsen
Jag söker
Laddar guider...