Evenemanget har varit

Gubbkväll

Konsert

Gubbkväll

Gubbkväll Med The Boss and the Cash på

Med The Boss and the Cash på Högkvarteret

Gubbkväll - The Boss and the Cash
Live: Brucette + The Swing Kids
Onsdag den 19 december
18-00 // 18 år // 30 kr

Våren 2011 fortsätter vi att återerövra gubben, fast på nya sätt. Vi bjuder upp till ett utforskande av den fredliga, lite salongsberusade och småputtriga gubben som lever inom oss alla, tillsammans med två liveakter som utifrån kvällens utvalda gubbar tolkar och omtolkar, samt presenterar sitt eget material. För årets första kväll var temat givet: The Boss and the Cash.

I vår förkärlek för gubbar är riktigt ingrodda sådana en alldeles särskilt specialitet. Därför bjuder kvällen i sann gubbanda the bossigaste gubbarna få fritt spelrum. Vi bjuder in Johnny Cash & Bruce Springsteen i en härlig förening, och har både Brucette och Swing Kids på scen. Innan och efter bjuder Ulrik och Johan - alltså två riktiga gubbar i sina bästa år - på sina Boss- och Cash-favoriter samt övrigt av sina bästa gubbhits.

Live:

Kl. 20.00 Brucette
Brucette utgörs av Maria Lindberg och hennes gitarr som tillsammans bildar en läspisk version av Bruce Sprinsteen. Precis som Bruce är hon iförd jeans och t-shirt, och precis som Bruce bjuder hon på stor närvaro, ganska lite distans och berättelser om sin första kärlek som hon gjorde gravid.

Kl. 21.30 Swing Kids
Swing kids lärde känna varandra för två år sedan, när Jon började spela gitarr i Camillas band, Tiny boys. Jon hade sedan en tid repat med bandet Elenette i replokalen mittemot Camillas. Då platsen som gitarrist i hennes band blev ledig valde Jon att flytta över sin förstärkare till deras lokal. En dag spelade Camilla upp en ny demo för Jon. Inspelningen av aukustisk gitarr och sång gjordes via en macdators inbyggda microfon, ett ljudmässigt handikapp som Swing kids tagit fasta på (även om de numera äger ett ljudkort). Den gemensamma kärleken för smutsig garagerock och finstämd singer/songwriter resulterade i bandet Swing kids. Två gitarrer och en röst är grunden för duons sound som eftersträvar att hållas så enkelt som möjligt, för att förmedla det som är viktigt- en okonstlad känsla av närhet.
www.myspace.com/swingkidsmusic

Som vanligt bjuds det på rökig whiskey, gubbröra på knäcke och försiktig samt lite staplande pardans eller egen dans i ett hörn uppmuntras. Likaså något förvirrade men djupa samtal över Högkvarterets guldlackade bord. Alla gubbar välkomnas i källaren - unga, gamla, någonstans däremellan, kvinnor, män, något däremellan eller helt annat, brittiska gubbar, små gubbar, långa gubbar - alla gubbar!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Gubbkväll

Högkvarteret CCC

Pris

30 kr

Mobiltelefon

0708-545175

Websida

http://www.hogkvarteret.se/hogkvarteret.html

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Närkesgatan 8

Spara intressen för Gubbkväll
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Gubbkväll

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Gubbkväll

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Bar / Konsert Lördag på Fotografiska
Konsert och bar på Fotografiska
Jag söker
Laddar guider...