Evenemanget har varit

Klubb Vertigo

Konsert

Klubb Vertigo

Klubb Vertigo RELEASE på Högkvarteret

RELEASE på Högkvarteret

Vertigo klubb - Släppfest!
Fredag den 28 januari
18-01 // 20 år // 60 kr inklusive Den tredje systern-trilogin

Vad har Hunter S.Thompson gemensamt med Gunnar Blå? - Båda firas med fest på Högkvarteret!

Vertigo förlag slår upp portarna på Högkvarteret med buller och bång för att fira årets första boksläpp. Biografin Hunter - Hunter S Thompsons vilda och sällsamma leverne och pocketupplagan av den reviderad Den tredje systern-trilogin. Två böcker om två helt olika, men lika galna män, med levnadsöden på rimlighetens rand. Hunter är bjuden men har fått förhinder (r.i.p), Gunnar är garanterat där.

Under kvällen presenteras de båda extremernas liv i musik, bilder och text. Gunnar Blå läser högt ur sitt verk och lokalen är garanterat hemsökt av Hunters ande.

Kvällen utlovar poledancing och huvudlösa, blodsprutande kostymer. Ikläd dig din finaste trenchcoat, bär din bästa djungelhatt!

Fina priser utlovas till den som kommer bäst uppklädd som Hunter eller Gunnar!

--------------------------------------------------------------------------------------

Behöver Hunter S. Thompson en presentation? Den amerikanske journalisten som uppfann ”gonzo-reportaget” var en legend långt innan han sköt skallen av sig 2007. Hans besatthet av knark, utsvävningar och allmänt lagtrots gjorde honom till en symbol för gränslös individualism.

Många känner honom från filmatiseringen av Fear and Loathing in Las Vegas (1998) där Johnny Depp spelar huvudrollen som den äventyrlige Hunter. Andra har läst hans bok om Hell’s Angels.

Rolling Stone-journalisten E. Jean Carroll tog risken att låsa in sig tillsammans med Hunter i hans stuga i en månad för att intervjua honom om hans liv. I Hunter berättar hon i vart annat kapitel om sin egen tid med mannen, och i vart annat låter hon hans släktingar, vänner och fiender berätta om hans vilda och sällsamma liv.

E. Jean Carroll (f. 1943) är den första kvinna som arbetat som skrivande redaktör på Playboy, hon har regelbun­det medverkat i Esquire, Rolling Stone, GQ och Outside, hon har skrivit för teveshowen Saturday Night Live och står numera för den berömd frågespalten “Ask E. Jean”, i internationella Elle.

Du vaknar bredvid en död kvinna på ett smutsigt hotellrum. Du jagas genom Stockholms underjord. Du blir dräktig med ett monster. Du reser genom Europa förföljd av hemliga agenter. Du är man. Du har koll. Men du har ingenting att sätta emot Den tredje systern.

Tre romaner: Deckare. Skräckberättelse. Spionthriller.
En huvudperson: Han är som vem som helst, en lögnare, en fifflare, en som försöker överleva med alla medel. Gunnar Blås värld är fylld med drömmar om sex och våld. Hans romaner är inte bara fartfyllda och underhållande, utan också humoristiska och existentiella.

Inför pocketutgåvan har Gunnar Blå bearbetat den första delen av trilogin. Dessutom är utgåvan försedd med ett omfattande bonusmaterial: kartor, bilder, recensionsklipp och ett tidigare bortklippt avsnitt.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Klubb Vertigo

Högkvarteret CCC

Pris

60 kr

Mobiltelefon

0708-545175

Websida

http://www.hogkvarteret.se/hogkvarteret.html

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Närkesgatan 8

Spara intressen för Klubb Vertigo
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Klubb Vertigo

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Klubb Vertigo

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Jag söker
Laddar guider...