Evenemanget har varit

Mogen-disko på Rosa Drömmar

Bokbara Upplevelser

Mogen-disko på Rosa Drömmar

Mogen-disko på Rosa Drömmar Högkvarteret

Högkvarteret

Mogen-disko & Rosa Drömmar
Fredag den 29 oktober Kl.18-01
25 år // 60 kr
(fri entré till 19.30)

Med stöd av ABF Stockholm Q!ub Rosa Drömmar fortsätter - ett hemma-hos-häng för dig och dina vänner. Den 29 oktober presenterar vi tema SOULTRAIN och succén med mogen-disko för alla över 25 år fortsätter!

Tema: SOULTRAIN! Oavsett om de är lurviga eller inte kommer de att svänga ikväll! Damma av dina dansskor och kom och lär dig de skönaste movesen från 70-talet. Vår instruktör Sofia visar vägen till snygga dans-steg som alla kan lära sig, inspirerade av soulens storhetstid. Sofia har tränat waacking för Brian Green, Archie Burnett och pionjären, soultraindansaren Tyrone “the bone" Proctor - som även gav henne tillåtelse att undervisa i waacking. Hon är en av grundarna till kompaniet P*fect som inte bara dansar utan även arrangerar dans events, workshops m.m.

Hon har varit med på olika shower, event bl.a. Juste debout (Paris), förband till Lady Gaga, Idol, Carnival (New York), och koreograferat till Hanna Lindblad i Melodifestivalen.På Rosa Drömmar kommer hon lära dig A L L T du behöver veta och kunna rörande SOULTRAIN. När alla är redo får testar våra kunskaper i ett Soultrain. Groovey! Börja peppa redan nu, klicka på länken under bilden!

Kl.20.00 DANSSKOLA; bli vägvisad genom Soultåget och kom ut på andra sidan med en själ snäppet more groovy. Hela kvällen snurrar diskokulan och våra house-DJ:s Sailorboy och Världsbanken spelar sina hittigaste plattor. Mogen-disko! Att börja skrida över 30 år, in mot 40 och 50 år, innebär för många att känna sig som mellan två världar. Inte längre ung och snärt, knän som värker, ryggslut som ömmar och det mesta börjar kännas lite för trångt, lite för varmt, lite för moget helt enkelt.

Men du är inte heller gammal och sugen på att fastna i soffan framför TV:n. Rosa Drömmar hävdar att detta utanförskap är värt att utmana. Därför har vi instiftat traditionen "Mogen-disko", disko för oss över 25 år. Inte längre ska vi bli bortputtade från dansgolvet, eller känna att våra höfter inte svänger lika snabbt som alla andras. På Rosa Drömmar, en kväll i månaden på Högkvarteret, är det disko för alla över 25 år.

Lägg till en tagg
Arrangör av Mogen-disko på Rosa Drömmar

Högkvarteret CCC

Pris

60 kr

Mobiltelefon

0708-545175

Websida

http://www.hogkvarteret.se/hogkvarteret.html

Åldersgräns

25

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Närkesgatan 8

Spara intressen för Mogen-disko på Rosa Drömmar
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Mogen-disko på Rosa Drömmar

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Mogen-disko på Rosa Drömmar

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Scen & Teater / Bokbara Upplevelser Flyktdjur
Teater Galeasen sätter upp det nyskrivna
Scen & Teater / Bokbara Upplevelser Hamlet
Tiden är ur led på Teater Galeasen.
Utmaning & Äventyr / Bokbara Upplevelser Takvandring
Historisk guidning på tak med Upplev Mer
Jag söker
Laddar guider...