Evenemanget har varit

The Resurrection of HipHop

Konsert

The Resurrection of HipHop

The Resurrection of HipHop - A Triology Pt. 3 på

- A Triology Pt. 3 på Högkvarteret

Det sägs att Hiphop föddes under 1970-talet. Det är en lögn. Hiphop fanns långt innan de fyra elementen uppstod och långt innan vi kunde stava till "populärkultur". Utan Rap, ingen Hiphop. Rap är ett vokalt uttryckssätt där texter talas i takt till musik. Sjungande poesi. Vi kallar det Storytelling. Detta är Hiphop och vi vill välkomna henne tillbaka och det gör vi under tre kvällar på Högkvarteret.

The Resurrection of HipHop + Releasefest för Silvana Solo
Fredag den 5 november
Kl.18-01
50 kr // 20 år
Kvällen genomförs med stöd av A to the B to the F

Stunden är kommen att presentera den tredje och sista delen av The Resurrection of Hiphop. Vi gör det med en bang tillsammans med Silvana Solo, grundaren av The Resurrection of Hiphop som i samband med tredje och sista klubben har spelat in och kommer hålla i en smyglyssning av sina låtar! Silvana Solo: uppväxt i Stockholm med rötter i Syrien och Litauen, också känt som 'Best Of Both Worlds'. Hennes fixering av ord ledde till skrivandet som ledde vidare till rappandet och vi har äntligen fått den kvinnlig rappare vi väntat på! Kär i Tung-Bas, ihop med Vassa-Texter och bästis med My-Swag. Silvana Solo sökte inte Hiphop, hiphop sökte henne.

För att fira denna vassa EP har vi bjudit in våra absoluta favvodjs till en night of dancing and celebrating och du tar alltså på dig dina sneakers ikväll, för vi ska dansa. Som aldrig förr.

Kl.18.30 Film: PICK UP THE MIC visas inne i galleriet om homohopens framväxt i USA. Silvana Solo inleder samtidigt med att spela sina Hiphop-Classics och Hiphop-Nääästy-sh** i baren medan vi andra sippar på vår Gin & Juice.

Kl.21.00 The Blazers går på inne i scenrummet och vi är mycket stolta över att få presentera den Stockholmsbaserade dj-duon Jesper Zachrison och Susanne Persson, som spelar det bästa av 90-talets hiphop och Rnb, uppblandat med gammal soul och disco från 70-80 talet. En och en annan house- och popdänga kan dessutom komma att höras. Vidare spelar Dj Bernskort och Dj Sing-A-Long, snusk från den smutsiga södern, du känner igen dom från att de fått bland annat Cookie Jar att skaka och Färgfabriken att rysa.

Kl.23.00 står Silvana Solo på scen och framför sina nya låtar tillsammans med DJ Chia KO. Gå in på myspace.com/silvanasolo för att tjyvlyssna och peppa upp. EPn kommer förstås att kunna köpas till förmånligt pris.

Silvana Solo ger er hiphop från hjärtat.

Lägg till en tagg
Arrangör av The Resurrection of HipHop

Högkvarteret CCC

Pris

50 kr

Mobiltelefon

0708-545175

Websida

http://www.hogkvarteret.se/hogkvarteret.html

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Närkesgatan 8

Spara intressen för The Resurrection of HipHop
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för The Resurrection of HipHop

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för The Resurrection of HipHop

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Bar / Konsert Lördag på Fotografiska
Konsert och bar på Fotografiska
Nattklubb / Krog & Pub Musslan
Bar & Resto på Dalagatan
Jag söker
Laddar guider...