Evenemanget har varit

Doomsday

Nattklubb

Doomsday

Doomsday Kolingsborg

Kolingsborg

Doomsday - The end of Tech Noir at Kolingsborg
Tordag 26/12, Annandag jul, 22-03
Kolingsborg, gula gången, Slussen
Entré: förköp 180 kr plus eventuella serviceavgifter köps påwww.tickster.se (http://www.tickster.com/sv/events/hhe03u8vtxn9pz2).

Minst tre dansgolv med den bästa synthen som erbjudas kan
Djs: en hel massa som presenteras löpande
Inga liveband, bara dansgolv hela natten lång
18 år, inget medlemskap krävs

Ny vecka och dags för att presentera ännu ett dansgolv för slutakten på Kolingsborg!

80s
Klubben har nu bjudit Stockholms klubbliv på den bästa 80-tals musiken och nostalgin i drygt 16 år! Som alltid blandas 80-tals klassikerna friskt men med en viss övervikt för synth och elektronisk musik. Under många år var Kolingsborg hemvist för klubben och det är förstås självklart att 80s är med på den sista kvällen med gänget! 80s intar panoramagolvet från klockan 23 under ledning av Pauli Sudra och kvällens gäst Metamatic-Lasse.

Så har vi då kommit till slutet av en era, slutet för Kolingsborg! Men vilket slut vi har ordnat för er! Del ett med den sista konserten under ledning av mästerliga Covenant har avklarats. Stort tack till er alla som gjorde kvällen till en fantastisk upplevelse!
Nu kommer sista kapitlet. På annandag jul ger vi er den allra sista festen innan lokalen töms till årsskiftet och rivningen av Slussen inleds. Vi bjuder in till en avslutning som kommer att bli legendarisk. Självklart öppnar vi upp HELA Kolingsborg och erbjuder 3 dansgolv (eventuellt tillkommer ytterligare 1) enligt klassiskt Tech Noir upplägg!!! Vi kommer löpande presentera de olika dansgolven och de djs som spelar där. Vi inleder med det stora golvet nedan. Som det också anbelangar en riktigt slutfest blir det också en bartömning med bra priser på en del produkter! Vi uppmanar er alla att go crazy med klädsel: rivningsoutfit, synth, lack, läder, uniform, jul eller vad som helst annat galet du kan komma på. Det skall märkas att en era går i graven så inga hämningar gäller! Biljetterna är släppta så in och köp din biljett nu så att du inte missar denna kväll!

Stora golvet
Leif Wademark tillsammans med Anders "Painmachinery" Karlsson ger er en nostalgitripp och ett försök att musikaliskt sammanfatta de nästan 15 år som Tech Noir har hunnit med på Kolingsborg sedan starten. Det blir en blandning av nytt och gammalt, hårt och popigt, synth och goth, ebm och aggro och mycket annat som tänkas kan.

Hyllan - All-stars djbattle

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Doomsday

Kolingsborg

Websida

http://www.kolingsborg.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Södermalmstorg 2

Spara intressen för Doomsday
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Doomsday

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Doomsday

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Nattklubb Spy Bar
Elektroniskt och rock på Stureplan
Nattklubb Soul
Fasching
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Jag söker
Laddar guider...