Evenemanget har varit

Monday Bars Julfest

Nattklubb

Monday Bars Julfest

Monday Bars Julfest Kolingsborg

Kolingsborg

Välkommen till Monday Bars Julfest. Vi passar på att fira vårt sista tonår innan 20-årsjubiléet 2012. I år saknar julen helt klämdagar så passa på att festa loss hos oss på julhelgens bästa och enda partykväll med röd dag efter!

Denna gång har vi tillgång till HELA Kolingsborg och kommer att ha sammanlagt 5 dansgolv med trance, psy, hardstyle, house, dubstep mm. Vi har valt svenska djs (och en finne..) som spelat hos oss under året. Det var några år sedan vi ordnade en juldagsfest, mest pga av lokalbrist, men en sak vet vi - alla går ut!

På stora golvet.. ja, igen.. DJ ANNELI. Hon avslutade ju sista kryssningen, men råkar befinna sig i Stockholm över jul så vi kund inte låta bli.. hon är ju så braaa!! Sedan ska det bli otroligt kul att ha MIKE SHIVER "vid spakarna", Sveriges internationellt meste tranceproducent och dj. Mike körde ju sist på soldäck på sommarkryssningen då ett gäng hyllade nyligen bortgånge Patrik Doter. Innan dess en kille som gjort otroligt bra ifrån sig på Monday Bar under året och dessutom perfekt att boka som warmup, KOLIZZ.

I Panoramabaren har vi bokat ett kompisgäng som kanske mer än några andra representerar vad Monday Bar är och har blivit, STEVE, KAMBIZ, JP BATES och JACE. Räkna med trance i alla dess former.. På balkongen kommer STALKER att härja med ett maratonset dubstep och drum'n'bass.

I källaren, är det hardstyle som gäller. Vi har bjudit in unga svenska stjärnskottet CHRIS ONE som gjort raketkarriär på senare tid på de allra största eventen. Här har vi dessutom bjudit in FREDDZ.. mannen med den breda musiksmaken, excellenta tekniken, det stora hjärtat och vår kanske ende dj som behärskar den svåra konsten att MC:a.

Och.. det femte golvet då? Det har vi valt att kalla DASKOT (disco på dass..). Här huserar Kolingsborgs egen direktör BERNHARD som lovat bjussa på houseklassiker..

Förköpsbiljetter finns som vanligt på C.U.M. Clubwear och kostar 160 kr. De har öppet 11-06 på vardagar och 12-16 på lördag.

MONDAY BAR XMAS - THE 19TH ANNIVERSARY
Juldagen 25 december, 22.00-03.00
Kolingsborg, Slussen
Ålder 20 år (18 på förköp)
Förköp: 160 kr
I dörren 200 kr
Gula Gången, T-Slussen

Lägg till en tagg
Arrangör av Monday Bars Julfest

Kolingsborg

Pris

200 kr

Websida

http://www.kolingsborg.se

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Södermalmstorg 2

Spara intressen för Monday Bars Julfest
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Monday Bars Julfest

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Monday Bars Julfest

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Nattklubb Spy Bar
Elektroniskt och rock på Stureplan
Jag söker
Laddar guider...