Evenemanget har varit

Awolnation

Konsert

Awolnation

Awolnation Kulturhuset

Guider
Kulturhuset

Awolnation har på två korta år gått från Aaron Brunos egna angelägenhet till att beröra tusentals människor runtom i världen. Du vill inte missa det amerikanska electro-indie-stjärnskottet Awolnation på Taket!

Hört electrohiten "Sail"? Den byggde bo i våra medvetanden och med en slick produktion, pricksäker melodikänsla och pompöst arrangemang har "Sail" skallat i de digitala nätverken.

Aaron Bruno, som är Awolnations absoluta kärna, är ingen nykomling i musikkretsarna; med sina förra band Home Town Hero och Under The Influence of Giants släppte han skivor som genererade en drös hits och uppträdde inför packade spelställen.

Med sin nya musikaliska dräkt vill Bruno ta sin tid och göra precis det han ville för stunden utan att ha skivbolag flåsandes i nacken. Detta ledde till fler hits och fler packade spelställen - men på Brunos egna villkor. När albumet "Megalithic Symphonies" damp ner hyllades det av både kritiker och fans. I en ohelig mix av electronic, indierock och hiphop förenades all energi som kan uppbådas i ett studiorum och mynnade ut i den fenomenala succén som albumet blev.

När Awolnation nu beger sig till Europa och Sverige är det med ett tight skepp som satt publiken i gungning vid mer än bara ett fåtal tillfällen. Att döma från liveklipp som florerar på internet kommer scenshowen fullkomligen brisera av energi och fansen kommer bli som ett med bandet. Låt rundgången ta dig med!

KulturhusTaket, våning 5. Biljett 225 kr (250 kr i dörren), 13 år.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Awolnation

Kulturhuset Stadsteatern

Pris

250 kr

Websida

http://www.kulturhuset.stockholm.se

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Sergels Torg 3

Spara intressen för Awolnation
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Awolnation

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Awolnation

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Föredrag & Samhälle P5 STHLM Sänder
Kulturhuset Stadsteatern
Jag söker
Laddar guider...