Evenemanget har varit

Almost Famous

Konsert

Almost Famous

Lilla Hotellbaren

Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad.

19.30 NATANAEL HORN (Presenteras av förlaget Mars Music)

Natanael Horn har bara väntat på rätt tillfälle. I många år har han skrivit låtar, både till sig själv och andra, men det är först nu som han helhjärtat satsar på en egen karriär. Uppvuxen i en familj där det alltid musicerats, har hans intresse för musik funnits där sedan tidiga tonår. Det som är unikt med Natanael, förutom hans fantastiska röst, är att han i kombination med sin rätt kaxiga popmusik är en otroligt bra liveartist. Han förmedlar en självsäkerhet och en scennärvaro utöver det vanliga. Kanske är det just därför man går och sjunger på låtarna redan efter första konserten, eller för att hans musik är så jävla bra!

www.soundcloud.com/natanaelweitzberg

www.facebook.se/natanaelweitzberg

20.15 POLLY (Representeras av förlaget Air Chrysalis/BMG)

Polly är Alina Devecerski(låtskrivare/sångerska) och Christoffer Wikberg(låtskrivare/producent). De två möttes under 2008 då de genom sitt gemensamma förlag bmgchryssalis började skriva pitchlåtar tillsammans. Omedelbart upptäckte de sin delade musiksmak och ambitioner,detta ledde till att ett eget projekt började ta form. Med inspirationer som b.l.a Beatles,Soundtrack of our lives och Nirvana i bakfickan är siktet inställt på att göra enkel,ärlig,opretentiös,bra pop som talar till en internationell publik. Förväntningar på spelningen är att testa låtarna på publik,ha kul och förhoppningsvis göra nån glad.

www.myspace.com/pollytheband

21.00 IN BLOOM (osignade)

Ett rockband med omätbara ambitioner och ett sound bestående av tunga riff, smart arrangerade synthar och melodier som vägrar lämna dig ifred. Bandet har sedan starten bl.a. turnerat i Japan, spelat i England och på festivaler i Sverige samt medverkat i TV, radio och på utländska samlingsskivor.Just nu spelas nytt material in i samarbete med producenterna Henrik Edenhed (Robyn, Dead by April) och David Castillo (Katatonia, Bloodbath) och under resten av året kommer bandet sticka fram fötterna ännu mer och ge svenska folket vad de som mest behöver: En rejäl dos rock.

http://www.myspace.com/inbloomsweden

Kvällens DJ's: Adam Heldring och Mattias Green.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Almost Famous

Lilla Hotellbaren

Telefonnummer

Websida

http://lillahotellbaren.blogspot.com/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Folkungagatan 47

Spara intressen för Almost Famous
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Almost Famous

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Almost Famous

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Lilla Hotellbaren
Musikbar vid Medis
Barn & Familj Lill-Skansen
Klappa djuren på Skansen
Kafé / Restaurang Lilla Aarts
Kafé och lunchrestaurang i Vasastan
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...