Evenemanget har varit

Kongos

Konsert

Kongos

Kongos Lilla Hotellbaren

Guider
Lilla Hotellbaren

Måndag 16/6 - Lilla Hotellbaren presenterar Kongos (RSA).
DJ: 20.30 - Adam.
Live: 21.00.

Lilla Hotellbaren presenterar stolt Kongos!

Den 16 juni kommer ett helt gratis fyrverkeri att brännas av inne i Lilla Hotellbaren i Stockholm - ett fyrverkeri i form av fyra unga män på väg att detonera på riktigt. Kongos är ämnade att inom väldigt kort spela på betydligt större arenor och detta till en avsevärt högre kostnad. Passa på att se dem nu - första gången är fri.

I många fall sägs det ofta att ett band "fått musiken i blodet". Detta brukar allt som oftast vara en sanning med viss modifikation då detta blod kan spåras till någon avlägsen onkel vars band hade en storhetstid 20 år tillbaka i tiden. Då det gäller Kongos är det dock läge att nyttja denna något slitna fras. Bandet består nämligen av fyra stycken bröder och sedermera alltså även söner till den sydafrikanske legendendaren inom singer-songwriter-genren John Kongo som varit verksam sedan 1970-talet.

Brödernas musikaliska resa har gått från Sydafrika, vidare till England och nu till USA där de numera är bosatta. De har helt klart snappat upp och förädlat det bästa från var och ett utav dessa länder. Rytmiken hittar man från Sydafrika, det opolerat rockiga från England och attityden från USA och allting smälter samman till en legering som fungerar utan att kännas det minsta konstlad eller arrangerad. Kongos är på riktigt, helt klart.

Att detta band menar allvar ser man inte minst på deras stora hit Come With Me Now, som är hämtad från kommande debutalbumet Lunatic, en singel som stigit som en raket i på listorna i både USA och Kanada och även nyttjas frekvent i olika sportsammanhang. I denna singel hör man verkligen en ambition och en musikalitet som är något utöver det vanliga och resten av skivan fortsätter i samma anda. Det här är spända muskler redo att slå sig fram mot listornas förstaplatser!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Kongos

Lilla Hotellbaren

Websida

http://lillahotellbaren.com/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Folkungagatan 47

Spara intressen för Kongos
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Kongos

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Kongos

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Lilla Hotellbaren
Musikbar vid Medis
Barn & Familj Lill-Skansen
Klappa djuren på Skansen
Kafé / Restaurang Lilla Aarts
Kafé och lunchrestaurang i Vasastan
Jag söker
Laddar guider...