Evenemanget har varit

Make Musik STHLM

Konsert / Kalas & Festival

Make Musik STHLM

Make Musik STHLM Hundratals konserter på Södermalm

Hundratals konserter på Södermalm

Make Musik STHLM 2012
Hundratals konserter på Södermalm när musiker tar över gator och torg!

Den 6 Juni kommer gator, torg och parker på Södermalm att fyllas med hundratals konserter av musiker och band från alla olika genrer! Arrangörerna är Make Musik STHLM som berättar att det förutom konserter på gator och torg också kommer att bjudas på en Samba och körworkshop, DJ:s i Tantoparken och att Långholmen dessutom kommer att göras om till en Metal Island!

Make Musik STHLM är en svensk version av den franska idén "Fête de la Musique", en gatufestival som ger staden till musikerna för en dag. Make Musik STHLM har tidigare ägt rum runt hela staden men har detta år valt att fokusera på Södermalm och låta oetablerade- samt amatörmusiker spela på publika platser såsom parker, torg, gatuhörn, framför butiker, caféer etc. Publiken kommer att kunna gå från konsert till konsert och upptäcka nya talangfulla musiker bakom varje hörn.

Make Musik STHLM kommer att äga rum på nationaldagen från klockan 12.00-20.00. Förutom musik så kommer det att erbjudas en Samba workshop i samarbete med ABF; en parad med unga musiker som kommer att gå mellan Södermalmstorg till Vitabergsparken; Dj:s som spelar i Tantoparken; Studiefrämjandet som gör om Långholmen till Metal Island; spelningar på Debaser Slussen; Studieförbundet Vuxenskolan som arrangerar The Tube Stage i Björns Trädgård; en körworkshop arrangerad i samarbete med Sensus; ett tjeckiskt evenemang vid namn Frivol med improvisationsuppträdanden; en lastbil med musiker som kommer åka mellan parker och spela samt efterfest på Trädgården och massor med andra aktiviteter!

Fullständigt program:
http://makemusiksthlm.com/

Taggad som
Lägg till en tagg
Websida

http://makemusiksthlm.com/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Södermalmstorg 2

Spara intressen för Make Musik STHLM
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Make Musik STHLM

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Make Musik STHLM

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Kafé Cupcake STHLM
S:t Eriksplan
Nattklubb / Gay & HBT Wonk Sthlm
Mixad gayklubb på Kungsgatan
Restaurang Matboden Södermalm
Bistro på Folkungagatan
Jag söker
Laddar guider...