Nalen

Nalen
Nalen ett dotterbolag till SAMI - Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation. Huset är ombyggt och renoverat av musiker för musiker, och här finns fyra konferenslokaler, varav tre också används för konserter. Här finns en restaurang, en rockklubb samt en studio. På Nalen arrangeras årligen hundratals konserter, med artister från hela världen. Ljud- och ljustekniken på Nalen håller absolut toppklass.
Adress
Stockholm, Regeringsgatan 74
Telefonnummer
08-505 292 00
Websida
Taggad som
Inga taggar satta ännu
Lägg till en tagg

Aktuellt!


Nalen Restaurang


Modern svensk krog

Nalen Restaurang
En modern svensk krog

På hörnan av det anrika Nalen-huset ligger en av stockholms trevligaste kvarterskrogar. I restaurangens klassiska och avspända miljö serverar vi mat av mycket hög klass till rimliga priser. Krogen erbjuder både lunch och middag med genomtänkt..

Nalen Bar


Kvartersbar a la amerikanska södern

Nalen Bar är en kvartersbar med influenser från den amerikanska södern. Med toner från klassisk klubbjazz, soul, funk och slick blues njuter ni av en Brooklyn Lager med en liten Bourbon eller ett glas aromatisk och kryddig Gallo.

I mysiga källarvalv serverar vi lätta rätter, tung whiskey, r..

Fräulein Frauke Presents 1001 Nights


Nalen

En exotisk, erotisk, varm och lockande saga… Det är vad vi bjuder in till den 30 augusti då Nalen och Fräulein Frauke Presents öppnar dörrarna till vår egen tappning av Tusen och En Natt, denna mytomspunna sagobok.

Fräulein Frauke Presents 1001 Nights
30 augusti
Stora Salen 180 kr ..

Docenterna Deluxe


Nalen

Senast Docenterna var hos oss var 2012 och det var en fantastisk konsert!
Nu kommer de tillbaka och denna gång är det med en ny skiva!

I maj släpper bandet ny musik. Självklart i det mest klassiska av popformat, singeln. "Liv i norr/Södermalm" har producerats av Umeåbaserade H..

Chad VanGaalen


Nalen

Den kanadensiska singer/songwritern Chad VanGaalen besöker Stacken för en intim spelning.

Chad VanGaalen från Calgary, Kanada är en erfaren artist med flertalet hyllade skivor bakom sig och nu senast Shrink Dust som släpptes för någon vecka sedan i USA.

Chad nöjer sig inte med enda..

Fixmer/McCarthy


Nalen

Äntligen kommer Fixmer/McCarthy till Stockholm och Nalen, Stacken för en intim och exklusiv spelning!

Den elektroniska duon Fixmer/McCarthy är den legendariska Nitzer Ebb-sångaren Douglas McCarthy och den franska technoproducenten Terence Fixmers kärleksbarn. Tillsammans skapar de ljuv..

Kommande


Inga kommande evenemang
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »