Evenemanget har varit

Milow

Konsert

Milow

Milow Nalen

Nalen

Milows stora genombrotts-singel "Ayo Technology" tog Europa med storm när den kom i slutet av 2009. Den sålde i över otroliga 1 miljon exemplar och blev något av ett anthem för hela vintern och våren som följde. Med en färsk skiva, som i dagarna gick upp på plats åtta på iTunes försäljningslista, kommer han nu till Sverige.

När denna belgiska singer/songwriter tog över alla europeiska försäljnings- och radiolistor med sin brillianta version av 50 Cent’s "Ayo Technology" för ett par år sedan var det många mindre vetande som dömde ut honom som en "one-hit-wonder". Men där hade de fel.

MILOW är allt annat än en "one-hit-wonder". Han är en hitmakare och artist som både hanterar stora arenor med fullt band bakom sig, liksom små klubbar med sin gitarr och fascinerande anekdoter som enda sällskap på scenen. De biljettsiffror han har levererat de senaste åren och det faktum att han, förutom sin genombrottsingel, också sålt 650 000 album bara i Europa, säger en hel del om hans popularitet.

I helgen var MILOW i Sverige och gjorde en bejublad spelning på RIX FM Festivalen. I en lång intervju på TV4 Nyhetsmorgon under söndagen berättade han dessutom om sitt nya album "North And South", dagen efter gick albumet upp på plats åtta på iTunes försäljningslista. Som producent till albumet ser vi en av de allra mest framgångsrika producenterna just nu; Tony Maserati. På sin meritlista har Tony lyckade samarbeten med Jason Mraz, Mariah Carey, Destiny’s Child, J-Lo och många fler.

Första singeln "You And Me (In My Pocket)" infriar alla högt ställda förväntningar. Förväntningar som vi med all rätt också ställer högt nu när han kommer till Sverige för en konsert på Nalen.

Tid: 21:00
Insläpp: 19:00
Scen: Stora salen
Pris: 255 SEK
Övrigt: Åldersgräns 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Milow

Nalen

Pris

255 kr

Websida

http://www.nalen.com/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Regeringsgatan 74

Spara intressen för Milow
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Milow

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Milow

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Nalen Bar
Kvartersbar a la amerikanska södern
Restaurang Nalen Restaurang
Modern svensk krog
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...