Evenemanget har varit

Skyltsöndag

Erbjudanden

Skyltsöndag

Skyltsöndag NK

NK

Traditionsenlig skyltsöndag på NK den 20 november.

Söndagen den 20 november kl. 11.50 rullas ridån till årets julskyltning upp. Tomten anländer i häst och vagn för att ta emot önskningar i Ljusgården hela dagen lång, och flyttar sedan upp till Plan 4 där han sprider julstämning ända fram till den 23 december.

Njut av stämningsfull julmusik när Oktetten Ehnstedts Efterträdare håller konsert i Ljusgården. De har gett ut en ny CD med svensk traditionell blåsmusik med anknytning till tiden kring jul och nyår. Albumet som hittas på NK Bokhandel innehåller stämningsfulla stycken som Tomtarnas vaktparad och valsen Skridskoåkarne. Oktetten spelar ur handskrivna notböcker från tiden kring sekelskiftet 1900, och flera av styckena har aldrig tidigare blivit inspelade. Välkommen till Ljusgården och NK Musik på Plan 3.

Från klockan 12.00 och framåt kommer alla barn kunna träffa Mumintrollet och Lilla My på NK Bokhandel, och lyssna till när de läser högt ur Det snöar i Mumindalen. Dessutom kommer representanter från Allt om Mat till avdelningen mellan kl. 13.00-15.00 då de lanserar sin nya julkokbok och bjuder på utsökta smakprov från utvalda recept. Njut också av musik från Divine som sjunger och signerar på NK Musik. Välkommen till NK Bokhandel och NK Musik på Plan 3.

NK Saluhall välkomnar alla barn under 12 år till avdelningen för att dekorera sitt egna, unika pepparkakshjärta mellan kl. 12.00-16.00 på skyltsöndagen. På plats finns professionella kafferostare från Johan&Nyström och bjuder på sitt egna goda julkaffe. Välkommen till NK Saluhall på Nedre planet.

Välkommen önskar Nordiska Kompaniet.

Lägg till en tagg
Arrangör av Skyltsöndag

Nordiska Kompaniet

Telefonnummer

Websida

http://www.nk.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Hamngatan 18-20

Spara intressen för Skyltsöndag
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Skyltsöndag

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Skyltsöndag

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Barn & Familj Lek på Skansen
Lill-skansen, Ekorrparken, Dalahästar,
Spel & Kroglek Dragons Lair
Spelbutik vid Kungsholmstorg
Jag söker
Laddar guider...