Evenemanget har varit

Decemberbarn

Konsert

Decemberbarn

Decemberbarn Rikard Wolff och Kari Bremnes på

Guider
Rikard Wolff och Kari Bremnes på Rival

Decemberbarn
Kari Bremnes och Rikard Wolff började samarbeta 2001 med CD:n Decemberbarn. De har sedan dess turnerat i Norge i flera omgångar med en kritikerrosad konsertversion av albumet. Efter ett bejublat framträdande på Kulturfestivalen i somras återvänder de till Stockholm och en decemberkonsert på Rival.

Kari Bremnes är en av Norges mest älskade artister, med 17 album bakom sig. Med albumet "LY" (2009), samlingen "Fantastisk allerede" (2010) och turnéer i Norge och Tyskland de senaste åren fortätter framgången for denna särpräglade låtskrivare som förra året firade 30-års jubileum som artist.

Kari Bremnes berättar historier som angår oss. Bremnes har utvecklat en egen stil, med klara, genomlysta berättelser, som träffar både magen och hjärtat. Själv placerar hon sig någonstans mellan Joni Mitchell och Jacques Brel, med inslag av Leonard Cohen. Men mest av allt är det Kari Bremnes från Svolvær i Lofoten. En urban nordnorska som har bott i Oslo sedan tjugoårsåldern, och som har fått en allt större publik både i Norge och utenför landets gränser.

Rikard Wolff har just avslutat ett spelår som Maria Callas i Stockholms Stadsteaters Maria Callas - obesvarat liv. Under hösten har han gett ut den hyllade självbiografiska boken Rikitikitavi - en folkhemsberättelse, följd av konsertturnén Falling in love again.

Kari Bremnes och Rikard Wolff ackompanjeras av Kari Bremnes band i Stockholm 20 december: Helge A. Norbakken (trummor/percussion), Sondre Meisfjord (bas), Hallgrim Bratberg (gitarr) och Bengt Egil Hanssen (klaviatur) samt Asle Karstad (ljud). Även Gunnar Nordén medverkar på gitarr.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Decemberbarn

Rival

Pris

450 kr

Websida

http://www.rival.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mariatorget 3

Spara intressen för Decemberbarn
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Decemberbarn

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Decemberbarn

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Kafé Café Rival
Hotel Rival vid Mariatorget
Restaurang Rival Bar & Bistro
Hotel Rival vid Mariatorget
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...