Evenemanget har varit

Stylo G

Nattklubb

Stylo G

Stylo G Slakthuset

Guider
Slakthuset

STYLO G - Slakthuset 25 januari!!

ROOM 1:
STYLO G (UK)
SAFARI SOUND
CITY LOCK
SUGARCANE

ROOM 2:
MIR CREW (rekyl)
ESTATED & RAZ (back2back)

ROOM 3:
SEB ONE / APEX SOUND (grime set!)
MR BRICKS & DANIEL IRK
ELIAS EINHYRNING

STYLO G
Om man trots den klistriga refrängen och den hiphopinfluerade bakgrunden inte fick upp ögon och öron för Stylo Gs genombrottssingel "Call mi a yardie" för två år sedan har det varit omöjligt att missa honom 2013.

Med sitt samarbete med holländska producenten Diztortion, skapade han den perfekta bron mellan dancehall och elektronisk brittisk basmusik som utmynnade i "Soundbwoy" och hamnade på 10:e plats på brittiska singellistan. Med support från både dancehallvärlden och mainstreamradio som BBC har Stylo G, Jason McDermott som han heter, blivit den givna tronbäraren till Europas dancehallkung, eller "the lyrical badman from London", som han själv säger.

Han följde upp med "Badd", gästad av legendariska Sister Nancy och där refrängmelodin togs från hennes hit "Bam bam". Med sin old school touch blev den snabbt en favorit på reggaeklubbarna. Samarbeten med allt från rappare som Giggs och Sneakbo och bland annat trap och d’n’b-remixer visar dock att Stylo G samtidigt har en tydlig fot i samtiden och andra genrer.

Som son till jamaicanska deejayn Poison Chang och född i Spanish Town utanför Kingston, Stylo G flyttade som 15-åring till London, har dancehall och reggae varit en ständig del av hans liv och hans karriärsval självklart. Hans hårda arbete och dedikation det senaste decenniet har nu gett honom inte bara respekten från sina kollegor och kritiker, utan även den välförtjänta kärleken från fans och DJs. Nominerad till två MOBO Awards och efterfrågad av Basement Jaxxx, Damian Marley och Diplo, ser 2014 ut som att framgångarna knappast kommer att ta slut.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Stylo G

Slakthuset

Websida

http://slakthusetstockholm.com/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Arenagvägen 20

Spara intressen för Stylo G
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Stylo G

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Stylo G

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Nattklubb Spy Bar
Elektroniskt och rock på Stureplan
Jag söker
Laddar guider...