Evenemanget har varit

Bomullsklubben

Konsert

Bomullsklubben

Bomullsklubben Södra Teatern

Södra Teatern

Bomullstrion slår på stort med lysande gäster!

I maj gästas vår fantastiska Bomullsklubb av inga mindre än Mattias Alkberg, Theodor Jensen, Sibille Attar, Anna Järvinen, Birgit Bidder, Joel Alme och ytterligare ett par väldigt hemliga gäster. Eftersom vi är ödmjuka nog att förstå att ingen kan hålla sig upprätt någon längre tid under denna stjärnglans bjuder vi er att slå er ner i våra sammetsmjuka stolar.

Bomullsklubben, vars hjärta består av en enastående jazztrio, har under lite drygt ett års tid skapat ett antal oförglömliga, livsförändrande musikaliska möten på Södra Teatern. Fredrik Hermansson (piano), Martin Höper (kontrabas), och Moussa Fadera (trummor) har vid varje tillfälle fått besök av en ny gästartist. Tillsammans har de tolkat och framfört bomullsversioner av gästens allra finaste låtar. Vi vågar påstå att vår version av The Cotton Club har skapat ett par tidlösa bidrag till musikhistorien under varenda en av dessa underbara kvällar. Och nu ska det blir fler! Bomullsklubben tar steget från Södra Bar till Stora Scen, samlar gamla och nya vänner och lovar oss en magisk afton fylld av oförglömliga ögonblick!

För den som sedan känner att kvällen absolut inte får ta slut, har vi sett till att världens bästa Anna Bergman lotsar oss igenom det svängigaste som musikhistorien har att erbjuda. Vi ska också berätta att Palle Sohlinger hoppar in för Martin Höper på bas denna afton. Som vanligt bjuder vi dessutom på två skönsjungande konferencierer i form av Daniel Larsson och Mattias Gustavsson. Tillsammans med världens bästa jazztrio och alla fina gäster välkomnar vi er hit till oss!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Bomullsklubben

Södra Teatern

Pris

200 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.sodrateatern.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mosebacke Torg 1–3

Spara intressen för Bomullsklubben
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Bomullsklubben

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Bomullsklubben

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Södra Bar
Bistro med utsikt
Bar / Restaurang Södra Sällskapet
Favoriter ur det franska och svenska
Restaurang Etablissemanget
Husman och franskt på Södra Teatern
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...