Evenemanget har varit

Knicker Kittens & Crypt Kicker 5

Scen & Teater / Konsert

Knicker Kittens & Crypt Kicker 5

Knicker Kittens & Crypt Kicker 5 Burlesque på

Guider
Burlesque på Kägelbanan

Kom och se burlesk som det ska vara - till live-musik. Bevittna hur trumslagen får damernas kurvor att vibrera, hör saxofonen jamande locka av plagg efter plagg, låt Pastor Odd dra dig med på en resa in i dina dunklaste fantasier, omgärdad av swing, dirty blues, lättfotade kvinnor och en obönhörlig basgång. Vi bjuder på en storslagen scenshow i två akter, och därtill DJ:s i pauserna.

Sveriges första burlesktrupp The Amazing Knicker Kittens bildades för sex år sedan och håller sedan dess fanan högt som landets därtill största och absolut främsta burlesktrupp. De har uppträtt på allt från små källarbarer till Hovet och Berns, allt från Paris boulevarder och Las Vegas kasinon till Gällivare Folkets Hus, de har vunnit prestigefyllda internationella utmärkelsen "Most Classic Act" från Burlesque Hall of Fame 2009 och till exempel synts i en Rolling Stones video - för att bara nämna några få saker! Dessutom driver de Burleskakademien, Burlesk.se , och egna klubben Kittenville.

Crypt Kicker 5 väg mot frälsningen eller undergången startade 1995 i Stockholms södra hamnkvarter. Tre halvvuxna problembarn med hål i fickorna och en rasande vild stil möttes där. Snart började de spela musik tilllsammans för att slå ihjäl den ändlösa tristessen, besegra ensamheten och för att de åtminstone någon gång måste få göra någonting på sitt eget sätt. Dom började hamra fram en sällsynt musikalisk brygd blandad av blues, ylande gospel och countryindränkt akustisk punk. De magiska uppträdanden som gruppen skapade lockade snart fler medlemmar att ansluta sig till skaran. Nu står de snart på Kägelbanans scen, sex man starka, redo för sin största triumf.

Det vill säga: En burleskgrupp som är så bra att de förmår orsaka förlamning och hjärtattacker hos de fullt friska! Ett band som är så bra att det förmår hela de sjuka och förlamade! En hel kväll med den oslagbara kombinationen livemusik och liveburlesk! Inled det nya året på rätt sätt - syndigt, svettigt och sensationellt! Vi ger dig tillfälle att bryta alla dina nyårslöften under en och samma kväll.

På scen
The Amazing Knicker Kittens: Baby Bonaparte, Dixie Belle, Tiny O’Reilly, Yvette Les Fesses, Donna Delight, Madame Magduschka, Duchess Dubois och Chorus Kittens.
Crypt Kicker 5: Odd (sång och predikan), Hep Cat Matt (gitarr), One-String King (One-String och rytm), El Bendt (Saxofon), Baby Diamond Back (Tvättbräda och rytm), Bloodfinger (Bas).

Entré: 150 kr inkl. serviceavgift
Åldersgräns: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Knicker Kittens & Crypt Kicker 5

Södra Teatern

Pris

150 kr

Websida

http://www.sodrateatern.com

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mosebacke torg 3

Spara intressen för Knicker Kittens & Crypt Kicker 5
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Knicker Kittens & Crypt Kicker 5

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Knicker Kittens & Crypt Kicker 5

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Scen & Teater Winterreise
Teater Galeasen sätter upp Winterreise
Scen & Teater Maffia Comedy
Stand up på Scandic Malmen
Scen & Teater / Bokbara Upplevelser Flyktdjur
Teater Galeasen sätter upp det nyskrivna
Scen & Teater / Bokbara Upplevelser Hamlet
Tiden är ur led på Teater Galeasen.
Jag söker
Laddar guider...