Evenemanget har varit

Le Muhr +Tikkle Me

Nattklubb / Konsert

Le Muhr +Tikkle Me

Le Muhr +Tikkle Me Club King Kong på

Club King Kong på Etablissemanget

Le Muhr / Club King Kong
Dansvänligt, syntsvart, punkpoppigt och indieilsket

Club King Kong-dags igen. Med bästa musiken ur mannaminne. Som vanligt. Denna gång på en fredag, vi räknar med ända-in-i-kaklet-stämning och bakfyllepiller.

Den 27 januari är vi ypperligt stolta över att bjuda in till releasefest för Le Muhrs nya EP "Flickorna på klubben" som släpps på klassiska Beat Butchers den 25 februari. Så klart kommer Le Muhr att framföra plattan live och det blir gäster både på scen och i DJ-bås som kommer göra denna festafton i Etablissemanget på Södran till en oförglömlig kväll. Självklart kommer skivan, som släpps i form av en tygkasse med en medföljande nedladdningskod till låtarna, finnas till försäljning till specialpris under kvällen. Som oftast är det så klart fri entré.

Le Muhr
Ur ivriga diskussioner över några öl på Carmen i Stockholm 2003 formades den första lilla primalprimaten, det första fröet till ett Le Muhr. De diskuterande var överens - det fanns en stor och ledig lucka att fylla i svenskt musikliv och en strävan efter att uppnå det ideala bandet tog sin början. Luckan? Låt oss nämna några ledord. Synt-svart, punk-poppigt, indie-ilsket, men också dansvänligt, slagsmålsvänligt och gråtvänligt, för att inte nämna svartvit klädsel och texter på svenska.

Tikkle Me
Från att ha varit en kreativ och kraftfull duo har Tikkle Me kommit att utvecklas till en halvdussin stark orkester. Fortfarande kreativ och kraftfull, men mer visuell och tankeväckande än någonsin. Som en Tim Burtonsk saga eller ett Kate Bushskt konstverk; kontrastrikt pendlande mellan färgstarka, fantasifulla överraskningar och mörka, underjordiska tongångar - en föreställning att ryckas med i. 2010 släpptes det själbetitlade debutalbumet på klassika A West Side Fabrication.

Åh lilla Emo (DJ-set)

Åh lilla emo är en samling gamla och nya vänner. Maja Thorén spelar bas i succéebandet Le Muhr. Daniel Ahlgren är stans mest energiske trummis, Julia Ekholm och Anders Ny är rutinerade svängiga poppare och Mikaela Mars spelar med Kajsa Grytt (Tant Strul) och driver det egna projektet Varannan Vatten.

I DJ-båset träffar ni som vanligt King Kong-residenterna Smygarn, Skägget och DJ Tanzen med vänner.

Lägg till en tagg
Arrangör av Le Muhr +Tikkle Me

Södra Teatern

Websida

http://www.sodrateatern.com

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mosebacke torg 3

Spara intressen för Le Muhr +Tikkle Me
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Le Muhr +Tikkle Me

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Le Muhr +Tikkle Me

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Etablissemanget
Husman och franskt på Södra Teatern
Nattklubb Le Bon Palais
Nöjespalats på Barnhusgatan
Nattklubb Ace
Två våningar indiefest
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Jag söker
Laddar guider...