Evenemanget har varit

Popaganda

Konsert / Kalas & Festival

Popaganda
Guider
Södra Bar

Förfest och armbandsutlämning med liveband och DJ:s!

Ingen redig fest utan en bra förfest!

För att slå an första ackordet inför Popaganda 2012 bjuder vi därför på torsdagen innan festivalen traditionsenligt på en gratis förfest i Södra Bar. Eftersom det är risk för kö och lång väntetid kring biljettinbytet under festivaldagarna tänkte vi slå två flugor i en smäll och inte bara låta dig hämta ut ditt armband i förväg - utan även vara med och förpeppa inför festivalen!

På scen den här kvällen har vi plockat ihop två spännande nya akter av finaste kvalitet, nämligen inga mindre än Faye och Elliphant . Faye besökte oss på festivalen i Parkteatern redan förra året som Fanny - hemlig, mystisk, suggestiv och soulig, men samtidigt dansant och med extremt starka låtar. Ett namn att hålla kolla på!

Rapparen Elliphant skapar futuristiska sound och en schysst mish-mash av olika klubb-baserade stilar. Nyligen släpptes singeln "TeKKno Scene" officiellt och den gästas av unga rap-förmågan Adam Kanyama, har cirkulerat på Youtube ett tag och i England och USA har kritiker på flera tunga musik-medier redan fastnat för hennes säregna stil och de positiva omdömena haglar. Pitchfork skriver "Elliphant sounds like nothing but the future", The Guardian kallar henne "strangely captivating", Dazed & Confused beskriver musiken som "all abstract lyricism and cheap dirty beats" medan NME levererar ett kort och gott "Amazing".

Med några droppar svett, tårar och blod samt mycket värme ser dessa två framtidshopp till att krama om ditt pophjärta riktigt rejält, under vad som är upptakten till en fantastisk festivalhelg.

Dessutom kommer Club King Kong att levererar det bästa av det bästa från DJ-båset för att peppa upp festivalstämningen i era hjärtan!

Alla festivalbesökare kan hämta ut sitt armband mellan klockan 12:00 och 22:00 (12:00 och 21:00 för de under 18 år). Detta sker i Södra Teaterns foajé och är sjukt smidigt för att slippa köa under själva festivalen!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Popaganda

Södra Teatern

Telefonnummer

Websida

http://www.sodrateatern.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mosebacke Torg 1–3

Spara intressen för Popaganda
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Popaganda

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Popaganda

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Södra Bar
Bistro med utsikt
Bar / Restaurang Södra Sällskapet
Favoriter ur det franska och svenska
Restaurang Etablissemanget
Husman och franskt på Södra Teatern
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...