Evenemanget har varit

Reggie Watts

Scen & Teater / Konsert

Reggie Watts

Reggie Watts Södra Teatern

Södra Teatern

Reggie Watts är den internationellt geniförklarade vokalisten, komikern, beatboxaren och musikern som trollbinder sin publik med improviserade framträdanden som skapas just där just då med ett fantastiskt intellekt, röst och enkel samplingsutrustning. Reggie blandar och ger för att på ett alldeles eget sätt sudda ut gränsen mellan komik och musik.

Historien om Watts börjar i Tyskland där han kom till världen med en fransyska och en afroamerikan som föräldrar. Vid ung ålder flyttade familjen till Montana i USA, där även Watts skulle tillbringa sina uppväxtår. Vid 18 års ålder flyttade han till Seattle för att studera konst och musik. Han började spela i massor av olika band innan han till slut upptäckte sin stora talang som soloartist. 2004 flyttade Watts till New York för att kunna satsa och koncentrera sig på sin komik.

Trots att han under fler år var aktiv som komiker var det under 2010 som det verkligen hände saker. Watts blev handplockad av Conan O'Brien för att öppna Conan's utsålda nordamerikanska turné "Prohibited From Being Funny on Television", utnämnd till "Hot Comedian" av Rolling Stone, samt fått utmärkelsen "Best New Comedian" av SPIN Magazine 2010. I maj samma år släpptes ett av Watts debutframträdanden på cd och dvd med titeln "Why $#!+ So Crazy?" (Comedy Central Records). Nyligen framträdde även Watts i Central Park, vilket också filmades för att kunna släppas på Comedy Central inom en snar framtid. För alla oss som har TV har kunnat se Reggie Watts medverkan i bland annat The Conan O'Brien Show, Late Night With Jammy Fallon, The Yes Men Save The World (HBO), Comedy Central och Funny Or Die (UK). Om inte detta vore nog, genomförde han även flera utsålda föreställningar i USA på egen hand under 2011. Till det kan även tilläggas att han gästade LCD Soundsystem på dess avslutande konserter i New York i samma år.

Det är samhällskritiskt, personligt, snuskigt och otroligt roligt. En kväll med Reggie Watts är aldrig den andre lik. Originellt är bara förnamnet. Gör dig själv en stor tjänst. Gå och se Reggie Watts.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Reggie Watts

Södra Teatern

Pris

260 kr

Websida

http://www.sodrateatern.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mosebacke torg 3

Spara intressen för Reggie Watts
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Reggie Watts

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Reggie Watts

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Södra Bar
Bistro med utsikt
Bar / Restaurang Södra Sällskapet
Favoriter ur det franska och svenska
Scen & Teater Maffia Comedy
Stand up på Scandic Malmen
Scen & Teater / Bokbara Upplevelser Flyktdjur
Teater Galeasen sätter upp det nyskrivna
Jag söker
Laddar guider...