Evenemanget har varit

Visafton i Cornelis anda

Konsert

Visafton i Cornelis anda

Visafton i Cornelis anda Etablissemanget

Etablissemanget

Glädje, musik och fantastiska gäster!

Visafton i Cornelis anda har i tio års tid presenterat det bästa inom svensk visa. Tradition möter nytt i Etablissemangets anrika lokal.

Britta Kåren bjuder på sånger om sådant som tröstar, igenkännande eller bara bra och kul helt enkelt. Mest blir det Brittornas eget material, men ibland har de tjyvat en låt och skapat ett stycke egen tolkning. Sju år på gator och torg, i vardagsrum och på festivalscener, i Finland och i Sverige, har svetsat dem samman till en självsvängade trio bestående av gitarrer, bas, munspel, mandolin, skrammel, handklapp och massor av stämsång. Brittakåren består av låtskrivarna och sångerskorna Maria Lindström, Lolita Ray och Anna Eriksson, fantastiska var och en för sig, men formidabla i trupp.

Axel Sondén och Flyttfåglarna. Axel Sondén, vissångare och sjuksköterska som släppt debutalbumet "På Gatan Nedanför". Med sig på scenen har Axel Flyttfåglarna Anna Rubinsztein på fiol och Arvid Sonden på bas.

Maja Heurling, född 1975 i en röd Renault på Brommaplan i Stockholm.
Förra året kom albumet "Tänk om kärlek inte övervinner allt", en skiva som omnämnts som kanske den bästa svenska skivan det året. Med sig på scen har hon nyckelharpspelaren Anders Peev, en meriterad musiker med rötterna i Makedonien och Karelen och det musikaliska hjärtat i metal och folkmusik.

Eddie Lövholm - Eriksson. Eddie har sedan 2011 turnérat intensivt över Sverige och gett konserter med bland andra Anna Stadling och Oscar Danielson. 2012 släppte han "Jag har lovat för mycket. Igen." innehållandes singeln "Millas sång" där Anna Stadling (Lars Winnerbäck, Idde Schultz m.fl.) står som duettpartner. Eddie är nu aktuell med nya singeln "Honungsfjärden" samt akustisk turné. Låten är producerad tillsammans med Oskar Gyllenhammar och Carl Ekerstam.

Johanna Aveskogh och Mikael Karlsson har spelat ihop i olika konstellationer sedan 2001. Mikael har under de senaste åren deltagit i flera uppsättningar som teatermusiker, bla i "Mannen i båten" med originaltext av PO Enquist. Johanna har under samma tid spelat sånger av Lars Forsell med cellisten Emeli Jeremias under benämningen "Visor trasiga och hela".

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Visafton i Cornelis anda

Södra Teatern

Websida

http://www.sodrateatern.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mosebacke Torg 1–3

Spara intressen för Visafton i Cornelis anda
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Visafton i Cornelis anda

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Visafton i Cornelis anda

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Etablissemanget
Husman och franskt på Södra Teatern
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Bar / Konsert Lördag på Fotografiska
Konsert och bar på Fotografiska
Jag söker
Laddar guider...