Stockholm Globe Arenas

Stockholm Globe Arenas
Med över 300 evenemang per år ger vi 1,4 miljoner besökare upplevelser av världsklass och minnen för livet. Vi genomför också stora mästerskap och shower. Dessutom tar vi med våra besökare till toppen av Ericsson Globe i världsattraktionen SkyView. Hit hör Hovet, Annexet och Eriksson Globe
Adress
Stockholm, Globentorget 2
Telefonnummer
08-508 353 00
Websida
Taggad som
Inga taggar satta ännu
Lägg till en tagg

Aktuellt!


SkyView


On top of the Globe

Oslagbar utsikt och svindel väntar den som vågar prova på förra årets världsnyhet bland Stockholms attraktioner. SkyView är glasgondolen som tar dig med på en hisnande färd upp till toppen av världens största sfäriska byggnad, Ericsson Globe.

130 meter över havet har du en fantastisk utsikt..

Gabriel Iglesias


Hovet

Världsberömde ståupparen Gabriel "Fluffyguy" Iglesias kommer till Hovet i vår. Se fram emot en skrattfest där Gabriel sätter färg på vardagliga historier och driver med sig själv och sina kompisar genom att använda sina omtalade karikatyrer, galna röster och snillrika ljudeffekter.

Cirque du Soleil: Quidam


Ericsson Globe

Cirque du Soleil: Quidam
#QuidamSthlm
3 - 6 Juni - Ericsson Globe.

Cirque du Soleil återvänder till Sverige med den kritikerrosade föreställningen Quidam. Under den sena våren och början av sommaren gästar de Saab Arena i Linköping, Scandinavium i Göteborg och Ericsson G..

Kommande


Konsert Paul McCartney
Ericsson Globe
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »