Stockholm Globe Arenas

Stockholm Globe Arenas
Med över 300 evenemang per år ger vi 1,4 miljoner besökare upplevelser av världsklass och minnen för livet. Vi genomför också stora mästerskap och shower. Dessutom tar vi med våra besökare till toppen av Ericsson Globe i världsattraktionen SkyView. Hit hör Hovet, Annexet och Eriksson Globe
Adress
Stockholm, Globentorget 2
Telefonnummer
08-508 353 00
Websida
Taggad som
Inga taggar satta ännu
Lägg till en tagg

Aktuellt!


SkyView


On top of the Globe

Oslagbar utsikt och svindel väntar den som vågar prova på förra årets världsnyhet bland Stockholms attraktioner. SkyView är glasgondolen som tar dig med på en hisnande färd upp till toppen av världens största sfäriska byggnad, Ericsson Globe.

130 meter över havet har du en fantastisk utsikt..

EM i konståkning


Ericsson Globe

Svenska Konståkningsförbundet och Stockholms stad står värdar för EM i konståkning den 26 januari - 1 februari 2015 i Ericsson Globe. Upplev spänningen och dramatiken på isen när några av världens främsta konståkare tävlar om medaljerna.

Svenska deltagare: Viktoria Helgesson, Joshi Hel..

Djurgården Hockey


Hovet

Hockeyallsvenskan är i full gång, biljetterna finns ute och Djurgården Hockey vill förstås ha alla fans med på läktarna vid matcherna!

Välkommen att uppleva ishockey live.

AIK Hockey


Hovet

Säsongen 2013/14 slutade i moll för AIK Hockey, med degradering från högsta serien. Nu tar laget ny sats i Hockeyallsvenskan och siktar på en snabb återkomst till SHL.

Lagets matcher följder du bäst på plats på Hovet!

Pris: 120 - 255 kr

Bajenkvällen


Hovet

Den sjunde upplagan av Bajenkvällen går av stapeln lördagen den 7 februari 2015. Kvällens huvudmatch: Hammarby Hockey vs Väsby.

7 Feb, kl 17:00
Hovet
Pris: 60 - 170 kr

Dropkick Murphys


Annexet

Massachusetts-bandet Dropkick Murphys är tillbaka! I februari rockar de återigen Annexet med sin unika mix av punk, hardcore och irländsk folkmusik.

Att beskriva den energi som Dropkick Murphys skapar från en scen är omöjlig, det måste helt enkelt upplevas live.

Support: THE M..

Tre Kronor - Finland


Ericsson Globe

Euro Hockey Tour intar Ericsson Globe med ett riktigt klassikermöte, Tre Kronor vs Finland. Senast Tre Kronor spelade i nationalarenan var i Oddset Hockey Games när blivande världsmästarna Ryssland besegrades med 2-0. Kom och heja fram Sverige till ännu en seger!

8 Feb 2015, kl 15:00

Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »