Evenemanget har varit

Hardcore Night

Konsert / Gay & HBT

Hardcore Night

Hardcore Night Stockholm Pride i Kungsträdgården

Stockholm Pride i Kungsträdgården

För första gången i Stockholm Prides historia presenteras en hel kväll med bara rock. Hela sex band kommer att rocka loss i Kungsträdgården under onsdagskvällen.

Coverakuten från Stockholm kommer inleda kvällen med att värma upp publiken med att pärlband av klassiska rock hits. Coverakuten bildades 2005. Under de snart 6 år som bandet funnits har det bytts en hel del medlemmar men även en och annan låt på låtlistan. Om du tillhör skaran som tycker att du känner igen bandmedlemmarna men inte bandet så beror det på att de spelat ihop i många olika sättningar och konstellationer genom åren. Melker och Dr. Schlager har spelat tillsammans sen Snott & Blandat (som sedemera blev Scendrag) grundades 1999, Svavel har tillhört Chris Birgersch under flera år och Jack och Bobby rockade ihop i Human Rage under 90-talet.

Crucified Barbara blev ett med hela svenska folket när de deltog i Melodifestivalen 2011 med låten "Heaven or Hell", men för de invigda har bandet stadigt etablerat sig sedan starten 1998. Sedan dess har de släppt två fullängdsalbum och turnerat flitigt i Europa och är nu på gång med ytterligare ett album.

Tantrum To Blind har jämförts med storheter som Paramore, Linkin Park och Green Day och är just nu högaktuella med debutalbumet "Walk Out". Bandet bildades i Stockholm 2008 och deras första singel "Get, get, get" har spelats flitigt i radio. Med attityd, vilja och otrolig energi har de snabbt gjort sig ett namn i både Stockholm och resten av Sverige.

Stalingrad Cowgirls är ett finskt rockband som bildades 2005 och hade redan långt innan det att debutalbumet "Somewhere High" släpptes blivit beryktat som ett fantastiskt liveband. Sedan dess har de turnerat världen över och delat scen med giganter som Mötley Crüe och Iggy & The Stooges.

Dynazty bildades i Stockholm 2008 och är just nu aktuella med nya albumet "Knock you down" som släpptes i april 2011. Bandet sågs i Melodifestivalens final 2011 då de gjorde en hyllad hårdrocksversion av fjolårets vinnarlåt "This is my life".

Treat är ett minst sagt rutinerat band som bildades i Stockholm redan 1983. Efter ett 13 år långt uppehåll återförenades bandet 2006 och gjorde samma år en succéspelning på Sweden Rock. De har under våren 2011 varit aktuella med "Coup De Grace", deras första studioalbum på nästan 18 år.

Lägg till en tagg
Arrangör av Hardcore Night

Stockholm Pride

Telefonnummer

Websida

http://www.stockholmpride.org/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Arsenalsgatan 10A

Spara intressen för Hardcore Night
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Hardcore Night

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Hardcore Night

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Gay & HBT SLM Stockholm
Stockholms läderklubb vid Mariatorget
Nattklubb / Gay & HBT Wonk Sthlm
Mixad gayklubb på Kungsgatan
Bar / Gay & HBT Side Track
Gaybar på Söder
Motion & Hälsa / Vinter Kungsträdgårdens isbana
Vinterkul med skridskor mitt i stan
Utställning Stockholm
Stockholms stadsmuseum
Jag söker
Laddar guider...